Δραστηριότητες

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

Περπάτημα
στη φύση

Το Πήλιο θεωρείται πόλος έλξης για τους λάτρεις της φύσης αλλά και των γραφικών χωριών, καθώς είναι πλημμυρισμένο από δέντρα, ρυάκια, καταρράκτες, γέφυρες και καλντερίμια. Εξερευνήστε το καταπράσινο τοπίο και απολαύστε το χρόνο σας στη φύση με την οικογένεια ή τους φίλους σας, άλλωστε ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε τη μαγική ατμόσφαιρα του πηλιορείτικου τοπίου και να ανακαλύψετε τους καλά κρυμμένους θησαυρούς του είναι να το περπατήσετε.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Μαθήματα Μαγειρικής

Τα μαγειρικά μαθήματα είναι μια εύκολη και οικογενειακή δραστηριότητα για όλους. Σε ένα από τα ομορφότερα μπαλκόνια του ανατολικού Πηλίου, σας προσκαλούμε να μαγειρέψετε παραδοσιακά πιάτα, μαζί με τους ντόπιους, με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Ελάτε μαζί μας για να προετοιμάσετε παραδοσιακά πιάτα.

Το μάθημα μαγειρικής είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα για παιδιά και ενήλικες και ο καλύτερος τρόπος για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας πίσω στο σπίτι! Μαγειρεύουμε με τοπικά προϊόντα του Πηλίου και της Θεσσαλίας όπως το ελαιόλαδο, τα λαχανικά, τα βότανα, τυρί «φέτα» και το μέλι. Κόψτε, ξεφλουδίστε, σωτάρετε και μάθετε τα μυστικά της σπιτικής κουζίνας. Απολαύστε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες στο μπαλκόνι μας και θα έχετε την ευκαιρία να φάτε και να χαλαρώσετε με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Πάρτε τις ποδιές σας και αρχίστε να μαγειρεύετε!

ΙΠΠΑΣΙΑ

Κάντε βόλτα στα μονοπάτια
των κενταύρων

Η ιππασία είναι μια δραστηριότητα κατάλληλη για όλους. Γνωρίστε την ιππασία και μάθετε περισσότερα για τα ελληνικά, θεσσαλικά άλογα με τον καλύτερο τρόπο, ιππεύοντάς τα! Είναι ένας εναλλακτικός και διασκεδαστικός τρόπος, όπου οι αναβάτες θα εντυπωσιαστούν από την ομορφιά της περιοχής όπως τα παλιά λιθόστρωτα μονοπάτια που έχουν διατηρηθεί από πολλές γενεές ντόπιων ανθρώπων και το καθένα έχει την δική ιστορία, πολύ καιρό πριν τα αυτοκίνητα ξεκινήσουν να κινούνται στους ασφαλτοστρωμένους δρόμους.

ΘΑΛΑΣΣΙΟ KAYAK

Εξερευνήστε τις όμορφες ακτές του Πηλίου

Δοκιμάστε θαλάσσιο καγιάκ και ανακαλύψτε τα μυστικά της ανατολικής ακτής του Πηλίου. Εξερευνήστε το Πήλιο μέσα από τα καθαρά, γαλαζοπράσινα νερά και τις χρυσαφένιες παραλίες του.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Ανακαλύψτε
μοναδικά μονοπάτια

Η ποδηλασία εκτός από μια συναρπαστική εκδρομή είναι και ένας εναλλακτικός και ενεργός τρόπος να γνωρίσετε τη φύση και τον πολιτισμό του Πηλίου.
Ένα ταξίδι γεμάτο πανοραμικά τοπία στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να γυμναστείτε,να εξερευνήσετε τα μονοπάτια και τα καλά κρυμμένα ξέφωτα με θέα το Αιγαίο. Μόνοι σας ή με την παρέα σας δημιουργήστε μοναδικές αναμνήσεις μιας πολύ ιδιαίτερης εμπειρίας.